Online Intervisieplatform “persoonlijke ontwikkeling”

Intervisie is meer dan een goed gesprek of een zweverig samenzijn. Het is allereerst het bewustworden van je eigen gedrag, gewoontes en het ontdekken van je onderliggende drijfveren en blokkades. Bovenstroom ontmoet de onderstroom. Ten tweede biedt het nieuwe inzichten over jezelf, zie je in anderen wat hen triggert en wat de overeenkomsten en verschillen zijn met wat jij doet. Ten derde is het leren, van je eigen handelen en dat van anderen. Ten vierde raak je gewend aan het praten over – ook ongemakkelijke – aspecten van jezelf en van anderen. Dit lucht op en geeft je ruimte bij verleggen van grenzen.

Het platform

Het intervisieplatform “persoonlijke ontwikkeling” biedt mensen de mogelijkheid om over verschillende thema’s met elkaar van gedachten te wisselen en te werken aan persoonlijke ontwikkeling. Ieder op zijn of haar eigen manier en tempo en met respect voor elkaar. Intervisie vindt plaats in een vertrouwde setting, waarin mensen zich veilig voelen om zich te laten zien en over hun ervaringen en onderliggende drijfveren en blokkades te vertellen.

Groeimodel

Het platform is ontworpen om verder te groeien. Naast “persoonlijke ontwikkeling” kunnen er nieuwe loten aan de stam groeien, bijvoorbeeld “teamontwikkeling” of worden thema’s van persoonlijke ontwikkeling gebruikt voor een nieuw platform. De regie van de groei is in handen van CJCONSULT.

Meedoen?

Zin in intervisie en andere mensen ontmoeten die met dezelfde ambities en vraagstukken rond persoonlijke ontwikkeling als jij werken en worstelen? Doe mee aan het online Intervisieplatform “persoonlijke ontwikkeling” en schrijf je nu in voor drie intervisiesessies in de maanden januari en februari 2022. Het programma ziet er als volgt uit:

13 januari 2022

Algehele introductie en kennismaken (16.00 – 17.00 uur)

20 januari 2022

Sessie I               Persoonlijk leiderschap (13.30 – 16.30 uur)

3 februari 2022

Sessie II              Mentale veerkracht (13.30 – 16.30 uur)

17 februari 2022

Sessie III             Werkdruk en draagkracht (13.30 – 16.30 uur)

Inschrijven

Schrijf je nu in voor deze unieke serie online intervisiesessies, door een mailtje te sturen naar info@cjconsult.nl. Er kunnen maximaal 15 deelnemers meedoen. Wie het eerste komt … Alle sessies zijn in Microsoft Teams en je ontvangt vooraf de links. Overigens, deze serie zal ook in de maanden april-mei worden aangeboden. Ook daarvoor kan je je nu al inschrijven (14 april introductie en sessie I,II en III op respectievelijk 21 april en 12 en 26 mei).

De investering voor de drie sessies samen (en de introductie) bedraagt € 280,= (ex BTW). Aanmelden vóór 20 december a.s.

Ook voor teams (online en in-company)

Intervisie is er niet alleen via deze open-inschrijving, ook teams kunnen zich aanmelden. Uiteraard is het mogelijk om data te kiezen die bij het team passen en bijvoorbeeld rekening houden met de aanwezigheid van mensen en heersende werkdruk. Er is ook een in-company variant beschikbaar, waarbij de intervisiesessies live wordt georganiseerd.

Begeleiding

De sessies worden begeleid door Hans Takács. Voorafgaande elke sessie ontvangen de deelnemers een Teasertekst met intervisievragen en/of passende YT-filmpjes om in de stemming te komen. Uiteraard wordt aanbevolen dat de deelnemers zich ook via eigen kanalen voorbereiden.

Voor meer informatie kunt u bellen met Hans Takács via 06 5110 5240 of maak gebruik van het contactformulier.