Over CJConsult

top-30-quotes-about-change-top-change-quotes

In februari 2005 begon Hans Takács CJCONSULT BV. Een adviesbureau voor veranderkracht.

Samen met een aantal eigenwijze professionals, waaronder trainers en trainingsacteurs, werken we via teambegeleiding, training, intervisie, coaching, leiderschaps- en organisatieontwikkeling bij diverse opdrachtgevers in de non profit (70%) en in de profit sector (30%).

De passie in ons werk is het vergroten van ‘betekenis’. Bij organisaties, teams en voor mensen met werkgerelateerde en persoonlijke (coachings)vragen. Betekenis is voor iedereen anders en gaat in de kern over waardering, erkenning en acceptatie en de manier waarop je dit succesvol realiseert.  Voor jezelf en in de ogen van anderen. Veranderkracht speelt hierbij een belangrijke rol. Dit is het vermogen om veerkrachtig af te stemmen op (steeds weer) veranderende omstandigheden én om daarbij – als organisatie, team of mens – vooral jezelf te blijven.

Het kwaliteitsbeleid staat hoog in het vaandel bij CJCONSULT. Via professionele intervisie worden nieuwe opdrachten voorbereid, lopende opdrachten doorgesproken en afgeronde opdrachten geëvalueerd.

Daarnaast is continuïteit belangrijk. Zo is er altijd sprake van een schaduwadviseur, die kan inspringen als één van de adviseurs of trainers onverhoopt uitvalt.

Wij werken samen met bureau Goudvisie en de Berghauser Pont Academy