Mindset-scan, maak kennis met uw denk- en gedragsroutines?

mindset

Bij team- en organisatieontwikkeling, individuele coaching en verschillende trainingen werken wij graag met (onderdelen van) de Mindset-scan. Dit is een vragenlijst over de denk- en gedragsroutines. Zo wordt onder meer aandacht besteed aan:

  • Kernwaarden
  • Deelpersoonlijkheden (die ‘stemmetjes’ in uw hoofd)
  • Gebruik van linker- en rechterhersenhelft
  • Stressreflexen

De scan begint op het individuele niveau en kan worden opgeschaald naar de (collectieve) denk- en gedragsroutines van een team of organisatie. Met de uitkomsten van de scan kan vervolgens (collectief) gewerkt worden aan nieuwe ambities, veranderingsprocessen en/of kunnen ongewenste gedragsroutines worden aangepakt. Ook bieden de uitkomsten inzicht in de leerpotenties van mensen. De resultaten van de scan concentreren zich rond (onderdelen van) een op stabiliteit en een op groei gerichte mindset.

De scan is gebaseerd op het werk van de Amerikaanse psycholoog Carol Dweck. De vragen zijn laagdrempelig, de uitkomsten nooit confronterend en worden op een positief-neutrale manier beschreven.

De Mindset-scan doen?
De Mindset-scan is er voor individuele leervragen en voor team- en organisatiedoeleinden. Ook is er een kennismakingsconsult.
• De scan voor individuele leervragen biedt inzicht in uw mindset, gedragsroutines en leerpotenties. Dit wordt altijd teruggekoppeld via een consult van circa vier uur. De kosten bedragen € 450,=
• De scan en de terugkoppeling voor teams en organisaties vragen om maatwerk. In overleg kijken wij samen met de opdrachtgever naar een programma voor een dag of voor een traject met meerdere bijeenkomsten
• Het kennismakingsconsult biedt inzicht in uw mindset, gedragsroutines en leerpotenties. Uiteraard globaler dan bij de reguliere versie. Hier is sprake van een terugkoppeling van circa twee uur. De kosten bedragen € 275,= . Genoemde prijzen zijn ex. BTW.

Kennismaken met de Mindset-scan?

Als u op onderstaande link klikt komt u in de verkorte variant van de Mindset-scan. Deze versie neemt u in 2 minuten mee naar uw denk- en gedragsroutines. Uiteraard op hoofdlijnen. Voor wie wil is er een uitgebreide toelichting beschikbaar. Die wordt u kosteloos toegestuurd.