Over Hans Takács

Hans (1962) werkt sinds 1992 in de ‘advieswereld’ en is sinds 2005 zelfstandig adviseur en oprichter van CJCONSULT BV, of te wel “hét winkeltje voor gedragsverandering”. De essentie van zijn werk is om mensen, teams en organisaties zelfbewuster en onbevangen te maken. Met name bij veranderingsprocessen die zij (moeten of willen) doormaken. 

Zijn inzet concentreert zich rond coaching, training, team- en organisatieontwikkeling. Ook wordt hij regelmatig gevraagd als verandermanager en als spreker over thema’s als persoonlijk leiderschap, omgaan met stress of het doorbreken van onwerkbare routines.

Naast zijn ‘dagelijkse werk’ bij opdrachtgevers publiceert Hans op LinkedIn  regelmatig artikelen en schrijft hij kleine boekjes (uit de hand gelopen visitekaartjes). Zijn eerste boekje heet Human Excellence en het tweede Opportunity Mindset. Beide boekjes gaan over veerkracht bij verandering. In april 2017 is zijn eerste echte (dikke) boek verschenen, “Veranderkracht, veranderen door vooral jezelf te blijven“. Lees hier meer over het boek.

Hans hecht grote waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Hij studeerde Bestuurskunde (Vrije Universiteit) en Veranderkunde (SIOO) en heeft een gevarieerd palet aan invalshoeken, methoden en technieken om mee te werken. Zijn ‘specialiteit’ is het werken vanuit mindsets en hoe die doorwerken op gevoelens en gedrag(sverandering). Hij heeft hiervoor een slimme ‘mindset-scan’ ontwikkeld. Verder gebruikt hij het beste van Deep Democracy, Appreciative Inquiry, NLP, Energetisch werken, Transactionele Analyse en Voice Dialogue. Hans is gecertificeerd coach volgens Nopco/EMCC en werkt volgens de Ethische Gedragscode van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches.

Momenteel schiet zijn persoonlijke ontwikkeling verschillende kanten op, waarbij vooral nieuwsgierigheid zijn koers bepaalt. Zo heeft hij onlangs leren zeilen en ontdekt dat ‘spelen met de wind’ de spiegel is voor zijn manier van leven en werken.

Hans wordt omgeven door ‘vrouwenenergie’: drie dochters van 23, 20 en 17 jaar en hij heeft een relatie met Anouk die ook een dochter heeft.

relekste-trainer