Over Hans Takács

Sinds 1992 werk ik in de ‘advieswereld’ en ben sinds 2005 zelfstandig adviseur en oprichter van CJCONSULT BV, of te wel “hét winkeltje voor gedragsverandering”. De essentie van mijn werk is om mensen, teams en organisaties zelfbewuster en onbevangen te maken. Met name bij veranderingsprocessen die zij (moeten of willen) doormaken. 

Mijn inzet concentreert zich rond teambegeleiding, training, intervisie, coaching, leiderschaps- en organisatieontwikkeling. Ook word ik regelmatig gevraagd als verandermanager en als spreker over thema’s als de onderstroom van feedback, gedeeld leiderschap of het doorbreken van onwerkbare routines.

Naast mijn ‘dagelijkse werk’ bij opdrachtgevers publiceer ik regelmatig artikelen op LinkedIn en schrijf kleine boekjes (uit de hand gelopen visitekaartjes). Het eerste boekje heet Human Excellence en het tweede Opportunity Mindset. Beide boekjes gaan over veerkracht bij verandering. In april 2017 verscheen mijn eerste echte (dikke) boek “Veranderkracht, veranderen door vooral jezelf te blijven“. Lees hier meer over het boek.

Ik hecht grote waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Studeerde Bestuurskunde (Vrije Universiteit) en Veranderkunde (SIOO) en heb een gevarieerd palet aan invalshoeken, methoden en technieken om mee te werken. Mijn ‘specialiteit’ is het werken vanuit mindsets en hoe die doorwerken op gevoelens en gedrag(sverandering). Hiervoor heb ik een slimme ‘mindset-scan’ ontwikkeld. Verder gebruik ik het beste van Deep Democracy, Appreciative Inquiry, Strategic doing, NLP, Energetisch werken, Transactionele Analyse en Voice Dialogue. Verder ben ik gecertificeerd coach volgens Nopco/EMCC, verbonden aan het platform van autonome coaches en werk ik volgens de Ethische Gedragscode van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches.

Momenteel schiet mijn persoonlijke ontwikkeling verschillende kanten op, waarbij vooral nieuwsgierigheid de koers bepaalt. Zo heb ik een paar jaar geleden leren zeilen en ben er achter gekomen dat het ‘spelen met de wind’ de spiegel is voor mijn manier van leven en werken.

Ik word omgeven door ‘vrouwenenergie’; drie dochters van 25, 22 en 20 jaar en heb een relatie met Anouk die ook een dochter heeft.

relekste-trainer