Verkorte Mindset-scan

Als u op 'Volgende' klikt, ziet u over twee pagina's verdeeld een vereenvoudigde versie van de Mindset-scan. Hoewel een aantal onderdelen ontbreekt, geeft het een prima indicatie van uw denk- en gedragsroutines.

Wilt u meer weten over de interpretatie van uw score of uw leerpotenties? Vul dan na de test uw naam en e-mailadres in. Het is niet verplicht om uw gegevens achter te laten. U kunt deze test ook anoniem doen.

Ik geloof dat mijn intelligentie vast staat

eens
oneens

Mijn intelligentie bepaalt ook mijn andere kwaliteiten

eens
oneens

Fouten maken moet je vooral voorkomen

eens
oneens

Tegenslagen houd ik liever voor me

eens
oneens

Ik heb liever een duidelijke opdracht

eens
oneens

Ik ben vooral:


van orde en patronen
van de flexibiliteit
van de logica
van het gevoel
van de veiligheid
van de risico’s
van de feiten
van de verbeelding
van de controle
van het loslaten
van de theorie
van de praktijk
van de woorden
van de beelden
van de kennis
van de ervaring

Het Resultaat

 

Er bestaan geen goede of slechte mindsets en dus ook geen goede of slechte scores. De hoogte van de score zegt niets over uw effectiviteit. Elke score heeft zijn eigen waardigheid.

Wilt u zich verder ontwikkelen? Dat kan want mindsets zijn niet in cement gegoten en bieden een springplank voor verdere groei, verandering en zelfs een ‘mindsetshift’.

Hierna volgt een korte typering van uw score, in termen van mindset en gedrag. Op hoofdlijnen. Uiteraard bent u veel meer (en ook veel leuker) dan deze typering en heeft u vaak - in meer of in mindere mate - ook kenmerken die bij de andere scores zijn vermeld.

Wilt u meer weten over de betekenis van uw score of uw leerpotenties voor verdere groei? Vul hieronder uw naam en e-mailadres in. U ontvangt dan de uitgebreide toelichting.

niet verplicht!

uw naam
uw e-mailadres