Incompany Summerschool 2024 “persoonlijke ontwikkeling”

Haal de Summerschool in huis!

De Summerschool komt naar jou toe deze zomer! Organisaties kopen voor hun medewerkers een aantal trainingen of workshops uit het aanbod in en bieden die aan tijdens de zomermaanden. Fysiek op kantoor of online. De Summerschool beslaat de maanden juni tot en met september en de data van de bijeenkomsten plannen we in overleg. Dit jaar staat “persoonlijke ontwikkeling” centraal met een gevarieerd aanbod aan thema’s die gaan over persoonlijke bewustwording, ontwikkeling en motivatie. Thema’s die laagdrempelig zijn, soms schuren en altijd ruimte geven voor reflectie en leren van elkaar.

Stel je eigen programma samen

Er zijn dit jaar 20 verschillende onderwerpen over persoonlijke ontwikkeling die als training of workshop per groep en op maat kunnen worden ingevuld. Bij een training (twee dagdelen) staat het ‘samen leren’ centraal, de workshops van een dagdeel, gaan meer over bewustwording en stimuleren dialoog. Elke organisatie stelt in overleg met ons een eigen leerlijn van thema’s samen voor teams, vakgenoten (bijvoorbeeld beleidsmedewerkers, coördinatoren of managers) en/of voor gemengde groepen.

Creëer een leerlijn op maat. Kies uit 20 thema’s.

Mindset en gedrag, Mentale veerkracht, Anders met stress, Persoonlijk leiderschap, Grenzen stellen, Onderstroom feedback, Hoera, een fout,      Werken op afstand,  Omgaan met groepsdruk, Eigenaarschap, Gevoel liegt nooit, Cultuur en werkdruk,  Kwetsbaarheid, Groepsdynamiek, Projectiemechanisme, Adresseren van ongemak,  Beïnvloeden, Lifeboat- experience, Dramadriehoek en Communicatiestijlen.

Investering

De Summerschool kent een basistarief van € 450,= en een kostprijs per training/workshop. Een training van twee dagdelen kost € 1.400,= en een workshop van een dagdeel € 900,=. Bedragen zijn exclusief BTW en reiskosten (€ 0,23 km). Wij adviseren een maximale groepsgrootte van 15 deelnemers per bijeenkomst.

Belangstelling of nadere info?

Eén of meerdere trainingen en/of workshops van de Summerschool in huis halen deze zomer? Dat kan of eerst meer weten? Neem contact op met Hans Takács via info@cjconsult.nl, bel op 06 5110524 of stuur een bericht via het contactformulier.